Travel Camp гр. Елена – Семинар за онлайн маркетинг в туризма

travel_camp_finalПредстои да се състои Travel Camp в гр. Елена. Това е събитие силно ориентирано към модерни и иновативни компании и агенции, собственици на къщи за гости и хотелиери които държат да са фактор в туристически бранш в България.

Целите на Travel Camp са да се запознаят родните туроператори с последните тенденции в онлайн присъствието при предлагането на подобен тип услуги, както за местния, така и за външния пазар.

Специално внимание организаторите ще обърнат на най-добрите практики в сферата, които са се утвърдили като максимално ефективни при промотиране на този тип продукти сред потребителите. Ще бъдат анализирани факторите, които ги карат да работят успешно, както и тези, които редуцират продажбите и оказват негативно влияние при предлагането на туристически пакети.

Сред важните неща, за които ще имате възможност да научите повече е и управлението на репутацията на вашата компания в Интернет, за да гарантирате доброто мнение на потребителите за вас и вашия бранд онлайн.

Кой организира Travel Camp – гр. Елена?

Организаторите на това събитие са дигитална агенция NewRank.bg, Община Елена и Туристически център гр. Елена

Ключови партньори, които помагат Travel Camp да се превърне в реалност са:

Кои са лекторите?

  • Десислав Кузманов – NewRank
  • Иво Илиев – InteractAge
  • Огнян Младенов – SEOM
  • Васил Тошков – Cloxy
  • Борислав Арапчев – IdeaStudio
  • Димитър Димитров – Inbound.bg
  • Любомира Любенова – Media Start

Колко ще ви струва?

Като организатори на Travel Camp – град Елена сме горди да заявим, че събитието е 100% безплатно и всичко това на фона на страхотните лектори отлично познати у нас като топ специалисти в областта на онлайн присъствието прави участието повече от задължително.

Никога преди това в България не е било организирано събитие от подобен ранг, което да е безплатно за аудиторията. Не пропускайте своя шанс да научите последните тенденции, които да изстрелят вашия туристически бизнес сред лидерите в бранша.

Побързайте да заявите своето участие още днес на travel-camp.net , защото налични са само 100 места!

Facebook: https://www.facebook.com/events/692320274159639

Google+: https://plus.google.com/events/c31k33srmhvbdap5tg9d4jvltto

Share Button
Публикувано в Блог
Loading Facebook Comments ...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*